One Comment

  1. Naomi Besselsen

    Hij is fan-tas-tisch! 🤩 Ik heb toen ik ‘m zag op Wolplein meteen de wol besteld (dezelfde kleuren, want het is zó’n prachtige combinatie). Ik zit alleen helemaal vast in het 2e mosaic patroon… Is het mogelijk om ergens hulp hierbij te vragen? Ik wil ‘m zó graag afmaken! 🙈

    Ik loop vast in toer 56. Hier moet in de herhaling 3 steken en verderop 2 steken worden overgeslagen, maar ik snap niet hoe je dit moet doen zonder extra lossen toe te voegen – die staan namelijk niet in het patroon vermeld. Ik ben nu al 4 keer met deze toer begonnen, maar het lijkt nergens naar… 😭 De rest is wel prachtig gelukt trouwens.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.